Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

JVJH Elektros Greitai Kiaušinių Viryklė Maisto Garlaivis Katilo Greito Šildymo Nerūdijančio Plieno Skardą Kepimo Įrankis, Virtuvės 6 Kiaušiniai Talpa

€13.95 €8.24
  • Galia (W): Kita
  • Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
  • Talpa: 4-6
  • Įtampa (V): 220V
  • Modelio Numeris: HB148G
  • Funkcija: Kita
  • Prekės Pavadinimas: JVJH
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

PREKĖS KODAS: HB148

Elektros Greitai Kiaušinių Viryklė Maisto Garlaivis Katilo Greito Šildymo Nerūdijančio Plieno Skardą Kepimo Įrankis, Virtuvės 6 Kiaušiniai Talpa 40

Ypatybė:

Kompaktiškas ir lengvas.Puikiai tinka vienas butas universiteto bendrabutyje, mažesnių virtuvė, taip pat gali būti imtasi kemperis ar kelionės.

Saugi ir patikima.Užprogramuotas su auto power off funkcija, kai vanduo yra virtos sausas, jis išsijungs automatiškai.Be to, jis pagamintas iš maisto kokybės ABS, netoksiškas, be kenksmingų medžiagos, ir aukštos temperatūros vandeniui.

Lengvai ir greitai.Tiesiog įdėkite kiaušinių virimo dėklas, tada pridėti šiek tiek vandens, kiek jai su įrengta matavimo puodelis, galiausiai įjunkite jungiklį.Galite garas iki 6 kiaušinius per trumpą laiką.

Skanus ir maistingas.Palyginti su virtomis kiaušiniai, kiaušiniai, virtos išlaiko savo originalų skonį, daugiau maistingas ir skanus.

Pastaba:

Naudoti adatą apačioje matavimo puodelis pradūrimui maža anga viršuje kiaušinių, kuri apsaugo nuo kiaušinio lukštas, iš sprogus kai garuose kiaušinių.

Neleiskite vaikų arti, kai garlaivis yra darbo.

Specifikacija:

Medžiaga: Maisto kokybės ABS + elektroniniai elementai

Vardinė įtampa: 100-220V

Nominalus dažnis: 50Hz

Nominali galia: 150W

Talpa: 6 kiaušiniai(Didžiausias)

Spalva: Žalia

Dydis: 14.5*11.4 cm(W*H)

Svoris: 194g

Paketą, įskaitant:

1 x Kiaušinių Viryklė

1 x Matavimo puodelis

Pakuotė dėžutė

Žymos: kiaušinių viryklė garlaivis silikono, mini elektrinė kepimo skardą, kiaušinių katilas elektrinis auto, elektros kiaušiniai garlaivis, ryžių roll garlaivis mašina electrique, kiaušinių brakonierius, drabužis garlaivis, elektros kiaušiniai katilas, kiaušinių, kiaušinių viryklė

Panašūs produktai